Black Rain
May 21, 2013, 05:12:45 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
<< ANUBIS WEB

Pages: [1] 2 3 4
  Print  
Author Topic: piercing jezika  (Read 18699 times)
zrinka
Newbie
*

View Profile
« on: January 16, 2007, 08:27:53 PM »

hej!
samo me zanima nekoliko informacija u vezi pirsanja jezika...
koliko je potrebno da piercing zaraste?
kakva je higijena (da li je potrebno usnu šupljinu ispirati nekakvom otopinom)?
da li jezik natekne?
kako sa hranom...da li se mora jesti samo rijeđa hrana ili je svejedno?
i da li je cijena još uvijek 400kn?

sorry ako Vas udavih, ali te su mi informacije potrebne s obzirom da razmišljam o tome Smiley

hvala!
pozdrav
anita
Administrator
Hero Member

View Profile
« Reply #1 on: January 18, 2007, 04:02:30 PM »

Zarastanje 6-8 tjedana. Usnu šupljinu je potrebno ispirati hexoralom radi nakupljanja hrane oko nakita. U većini slučajeva jezik natekne i nekih 2-3 tjedna je potrebno paziti šta se jede. Jesti samo mekanu hranu i puno hladnog (da smanji nateklinu).
Cijena je ista.
zrinka
Newbie
*

View Profile
« Reply #2 on: June 11, 2007, 04:54:08 PM »

da li je u cijenu od (400kn) ukljucena i prva zamjena barbella? ili se  posebno plaća...ako da koliko?

hvala!  Grin
anita
Administrator
Hero Member

View Profile
« Reply #3 on: June 12, 2007, 12:51:49 PM »

Cijena je 400,00 kn ako želiš barbell od titana. U tu cijenu je uključeno i prvo mjenjanje  nakon mjesec dana.
A ako želiš teflonski barbell cijena je 350,00 kn jer se on može skraćivati i nema potrebe za mjenjanjem.
FaiNt
Newbie
*

View Profile
« Reply #4 on: September 07, 2007, 10:52:45 PM »

imam pirs u jeziku oko godinu i pol,. htjela bih ga malo izvaditi,. koliko dugo mogu bti bez nakita,, a da mi rupica ne zaraste?,.-
anita
Administrator
Hero Member

View Profile
« Reply #5 on: September 10, 2007, 12:00:58 PM »

sorry što ti nisam ranije odgovorila, ali imam bebu staru mjesec dana pa baš i ne stignem na net. Uglavnom što se vađenja nakita tiče ne mogu ti reći koliko dugo možeš biti bez njega jer je kod svakoga drugačije. Nekome zaraste nakon pola sata, a nekome uopće ne zaraste.
FaiNt
Newbie
*

View Profile
« Reply #6 on: September 10, 2007, 08:41:25 PM »

hej,. nije bed što ne odgovoriš odmah,. kužim,.,
najduže što sam imala izvađeno je bilo kojih 1oak sati,., ono,. večer u gradu,., i nisam imala problema s vraćanjem,., al bed mi da par dana ne vraćam,. ono,. bojim se da će mi zarasti,., thx svejedno,. -
drug_warlord666
Newbie
*

View Profile
« Reply #7 on: October 08, 2007, 03:37:51 AM »

Pozdrav!

Evo mene opet samo ne u tatoo sekciji Grin....naime meni je djevojka zakazala za 15. bušenje jezika...pa me zanima nekoliko stvari...naime, zanima me da li ću ja moći nakon pirsanja pričati...dobro kontam da ću frfljati ali me zanima nakon koliko ću moć opet normalno pričati ( ono neki prosjek )...Zatim me zanim di se može nabaviti ono sredstvo za čišćenje jezika i koliko košta...E da i zanima me koji barbell preporučujete teflonski ili od titana....eto to je za sad sve....

P.S.

Stvarno mi je žao što sam zajebo za onaj tattoo no jedan lik me zajebao tako da nisam mogao imati toliko para...sorry...baš mi bed... Cry Cry Cry

anita
Administrator
Hero Member

View Profile
« Reply #8 on: October 10, 2007, 12:49:30 PM »

Što se tiče pričanja ovisi koliko i da li će ti jezik nateći. Vjerovatno ćeš imati problema nekih 1-2 tjedna dok oteklina ne splasne i dok se ne navikneš da imaš nešto u ustima. Sredstvo za čišćenje se zove Hexoral i možeš ga kupiti u svim ljekarnama. Mislim da košta nekih 35,00 kn, nisam sigurna. Najbolje ti je staviti teflonski barbell jer se može skraćivati i jezik se bolje oporavlja.
Za tattoo će biti prilike, uopće nije bed. Slika te čeka.
Anubis tattoo
Vampirladylein
Newbie
*

View Profile
« Reply #9 on: December 05, 2007, 04:12:37 PM »

hallo,

s obzirom da sam si mislila napraviti jos jedan piercing u jeziku, mislila sam to napraviti na godisnjem odmoru. no malo sam zacudjena nakon ovog topica s obzirom da u njemackoj iste cjene placam a nase place su kud i kamo vislje.
 Shocked

no nije bed ako mogu njemcima dati tu lovu onda cu radje svojima dati Grin
anita
Administrator
Hero Member

View Profile
« Reply #10 on: December 05, 2007, 11:11:37 PM »

Istina je da su cijene piercinga slične, ali razlog je i taj što mi sve naručujemo iz Njemačke.
Vampirladylein
Newbie
*

View Profile
« Reply #11 on: December 05, 2007, 11:37:45 PM »

okay onda mi je sve jasno Smiley ma moj piercer vise neradi a u ove druge piercere nemam povjerenja koji radi tu u gradu gdje zivim pa sam mislila u osijeku dati se piercati. jel ovako imam stvarno dojam da ste vi seriosni(neznam kako bi drugacije rekla). no steta sto nepravite intim piercing. jel sam se tolko nakanjivala dati to napraviti i sad mi nema piercera vise Cry
anita
Administrator
Hero Member

View Profile
« Reply #12 on: December 06, 2007, 10:18:40 AM »

Stvarno mi je žao, ali kod nas intimni piercing nije toliko tražen, pa se nisam ni obučavala za to. Odi u St tattoo oni su stvarno dobri što se tiče intimnog piercinga.
haemoglobin
Newbie
*

View Profile
« Reply #13 on: January 19, 2008, 03:28:11 PM »

Napokon su mi roditelji odlučili dati potpis za piercing na jeziku i sada me počela hvatatti paranoja.
Naime, nije da me strah da li boli ili što li već, nego me zanima koje su opasnosti piercinga na jeziku i kolikom postotku ljudi se to događa.
Moram se malo informirat, prije nego li ga napravim.
I hvala unaprijed.
anita
Administrator
Hero Member

View Profile
« Reply #14 on: January 19, 2008, 04:38:50 PM »

Pretpostavljam da si maloljetan/na, pa ću te morati razočarati jer mi ne bušimo jezik ispod 18 godina.
Imaš već hrpu pitanja na forumu vezano uz jezik pa malo prošvrljaj i naći ćeš sve odgovore koji te zanimaju.
Pages: [1] 2 3 4
  Print  

Jump to: