Pages: 1 2 [3]
Print
Author Topic: POHVALE ! ! ! !  (Read 6566 times)
Vekica
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #30 on: October 19, 2009, 11:48:49 AM »

Drago  mi  je  što  ste  svi  zadovoljni  sa  svojim  tetovažama, i  njihovim radom.
Ali  do  sada  sam  se  naslušala  svakakvih  priča  o  Anubisu, a  i  sama  sam  imala  negativnih  iskustava  tako  da  više  nikada  neću  ići  tamo.
Ne  želim pljuvati  po  radu  ekipe, ali  me  jako  vučete  za  jezik, i  morat  ću  jedno  postati full  iskrena.
Svatko  tko  tetovira  u  Osijeku  prevrne  očima  kad  čuje  riječ  Anubis, i  moli me  da  tamo  ništa  ne  radim.
To  kao  prvo.
Kao  drugo, bilo  je  ljudi  koji  su  dali  napisati  nešto  na  glagoljici  ili  neki  kineski  znak, a  ispalo  je  nešto  sasvim  drugo.
A  iz  prve  ruke  znam  kakve  savjete  daju  poslje  tetoviranja  i  kako  su  neke  ljude  ubili  u  pojam  svojim  glupim  komentarima.
No  dobro, ja  se  držim  onoga  da  sve  što  mi  smeta  izbjegavam.
Zato niti  svoju  iduću  tetovažu  neću  raditi  u  Anubisu...
Pozdrav
žvaki
Sr. Member

View Profile Email
« Reply #31 on: October 19, 2009, 01:58:05 PM »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Svatko  tko  tetovira  u  Osijeku  prevrne  očima  kad  čuje  riječ  Anubis, i  moli me  da  tamo  ništa  ne  radim.

Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Kao  drugo, bilo  je  ljudi  koji  su  dali  napisati  nešto  na  glagoljici  ili  neki  kineski  znak, a  ispalo  je  nešto  sasvim  drugo.

Huh Huh Huh Huh

A  iz  prve  ruke  znam  kakve  savjete  daju  poslje  tetoviranja 

pročitati pod briga o tetovaži

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

eto ona je izjavila svoje mišljenje i razloge ,ja to poštujem,molim i druge da ispoštuju,te da zaključimo ovo ,jer inače ima forum da se pretvori u žuti tisak,a to neželimo:)
matea.mis
Newbie
*

...<3...

partijanerica@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #32 on: October 27, 2009, 11:26:44 AM »

To  kao  prvo.
A  iz  prve  ruke  znam  kakve  savjete  daju  poslje  tetoviranja  i  kako  su  neke  ljude  ubili  u  pojam  svojim  glupim  komentarima.
Pozdrav

Ja sam se i tetovirala i pirsala tamo...i sve je bilo super,tetovaza je ispala i BOLJE nego sto sam ocekivala,,,a ti koji prevrcu ocima kad spomenes anubis,nemaju pojma,jer da je tamo lose kao sto govoris,oni nebi bili toliko prebukirani..a ti sto pricaju da su dobili nesto sto nisu trazili,ocito su to ljudi koji imaju nerealna ocekivanja,jer tetovaza,bar po mom misljenju,nemoze na svakom dijelu tijela ispast isto i savrseno jednako kao na slici...pa eto,nek ljudi pricaju sta hoce,meni je tamo super u svakom pogledu,i nisam dosad imala problema...
ekipa u anubisu me moze ocekivat opet na proljece...hh.. Wink

doubleL
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #33 on: October 30, 2009, 11:22:59 PM »

Ekipa u Anubisu je strava... Žvaki, gospođa Pocrnić, Tomislav i Kristian... sve pohvale... i naravno preporučujem Vas svima... pozdrav iz Rovinja!!! Smiley
NYBV1945
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #34 on: November 11, 2009, 09:07:11 PM »

Ja sam se pirsala u Anubisu i prezadovoljna sam iako sam mislila da ce bolit i maltretirala onog decka sto mi je stavljao pirs! Stoga mu se ispricavam jer nije  bolilo ni malo Wink zato mu dam priliku za osvetu kad se dodem tetovirati! Ekipa je super! BV   
Vesssk
Newbie
*

View Profile WWW Email
« Reply #35 on: November 22, 2009, 09:16:35 PM »

pohvale za ekipu i njihov rad. 2 puta tetoviran, dolazit ću opet, šta reć više...: Grin
sandra
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #36 on: November 25, 2009, 09:22:53 AM »

Drago  mi  je  što  ste  svi  zadovoljni  sa  svojim  tetovažama, i  njihovim radom.
Ali  do  sada  sam  se  naslušala  svakakvih  priča  o  Anubisu, a  i  sama  sam  imala  negativnih  iskustava  tako  da  više  nikada  neću  ići  tamo.
Ne  želim pljuvati  po  radu  ekipe, ali  me  jako  vučete  za  jezik, i  morat  ću  jedno  postati full  iskrena.
To  kao  prvo.
Pozdrav

Daj vekice šuti! Da se držiš onoga što pišeš da "sve što ti smeta izbjegavaš",
izbjegavala bi i ovaj forum. Bar budi dosljedna!!!
ringhio
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #37 on: February 18, 2010, 11:19:07 PM »

Evo napravio svoju drugu tetovažu u Anubisu i ja zadovoljan  Cheesy prva je rađena u drugom salonu i vjerojatno će zahtjevati popravak  Undecided
Tako da svi u Anubis na tetoviranje   Grin
Pages: 1 2 [3]
Print
Jump to: