|
|
ivandija
Newbie

|
 |
« Reply #16 on: August 30, 2008, 09:43:26 AM » |
|
Pozdrav cjeloj ekipi ,posebno Tomi i Kikiu.Napravili su mi decki 2 super tetovaže,ja sam prezadovoljan.Anubis je moja preporuka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
syncronise0
Guest
|
 |
« Reply #17 on: November 10, 2008, 05:56:23 PM » |
|
Evo jedina rubrika u koju ću upasti nakon iskustva sa vašim salonom. Pohvale, pohvale i pohvale..status profesionalaca opravdan X) Puno uspjeha i nadalje..iako je ovakvim načinom rada zajamčen. Pozdrav. Anita.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofcica!
Newbie

|
 |
« Reply #18 on: November 19, 2008, 01:19:09 AM » |
|
ljudi svaka čast!!!! ja sam preeezadovoljna!! i položaj i veličina i oblik i boje ma sve je preeeeegenijalno!! usput hvala što ste stavili i moju tetovažu u galeriju 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
šišmiš
Newbie

ŠiŠmiŠ
|
 |
« Reply #19 on: March 04, 2009, 02:14:06 PM » |
|
ajd,da i ja odmah napišem za svoju tetovažu...ništa posebno,lettering, kiki me tetovriao,i sve je prekul! Točno ono što sam htjela, jest da je stvarno bol bila iritantna i uz čik pauze,ali dalo se pretrpiti i to malo neugode..i,šta da kažem: već smišljam koju ću novu nabaciti na sebe, sad sam se i za tetovaže zakačila...Eto,pohvaljujem Anubis,preporučam svima tu u Brodu i okolici i eto. Tetovaže su zakon! 
|
|
|
|
|
|
“The trouble with doing something right the first time is that nobody appreciates how difficult it was”
Walt West
|
|
|
damsoo
Newbie

|
 |
« Reply #20 on: March 31, 2009, 11:19:37 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
žvaki
|
 |
« Reply #21 on: March 31, 2009, 11:46:10 AM » |
|
pozz lega:)
naravno (bmw forever),ali se sada vozi mocnija pila:)
naleti i vidimo se
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damsoo
Newbie

|
 |
« Reply #22 on: March 31, 2009, 12:01:10 PM » |
|
ajde daj mi neke info....sta vozis? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
žvaki
|
 |
« Reply #23 on: March 31, 2009, 05:32:32 PM » |
|
530D:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vekica
Newbie

|
 |
« Reply #24 on: May 17, 2009, 02:26:10 PM » |
|
Pošto sam uvijek ja "bad guy" ovo mi neće preteško pasti... Na sve ove pohvale ja moram lupiti kontru, ali ne bez razloga. Dečki, stvarno ste me razočarali, nakon priča ljudi koji su se tetovirali kod vas mislila sam da ste sposobniji i profesionalniji. Na kraju nisam bila zadovoljna nego sam dobila čir na želucu od živciranja. Toliko znate isprepadati ljude sa svojim glupim komentarima i "savjetima" da je to za poludit. Zahvaljujem Bogu što nisam došla kod vas po tetovažu , a ni iduću ne planiram kod vas jer ste me totalno razočarali. A i osobu koja je bila poslje mene, na moju preporuku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
žvaki
|
 |
« Reply #25 on: May 17, 2009, 08:07:57 PM » |
|
pozdrav vekice:)
sto se tice "previse savjeta i komentara" mi se drzimo one stare
OD VISKA GLAVA NE BOLI
ne ocekujemo da ce svaka musterija koja dodje kod nas u salon i ostati nasa musterija,niti pokusavamo uhvatiti svaku musteriju.
mi ne trgujemo s tetovazama,nagovaramo na tetoviranje,dajemo zablude ili govorimo neistinu.
stovise mi pravimo svakoj musteriji individualni pristup (ono sto ti ne odgovara)
nasi ciljevi su :
1.musterija MORA biti sigurna za tetoviranje -ako nam se ucini da nije,onda ju pokusavamo odgovoriti,ili savjetovati da promjeni misljenje
2.nikada negledamo musterije kao novac -ako im je cijena problem,savjetujemo da pricekaju i skupe novac
3.uvijek gledamo da stave lijepe slike,odgovarajuce velicine -nazalost puno ljudi se povodi za onim sto drugi stavljaju,a svako ima izbora napraviti rad po svojoj mjeri -sto se tice velicine uvijek gledamo da musterija ostane zadovoljna do kraja zivota,a ne da bude"vise mi se nesvidja tetovaza,ja bi ju prekrio/la"
4.sigurnost na prvom mjestu
sto se tice karaktera,osobnosti i drugih stvari od kojih smo napravljeni,ne ocekujemo da ce uvijek biti neka kemija izmedju majstora i musterije,a i nemoguce je.
pozdrav i hvala na kritici
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sandra
Newbie

|
 |
« Reply #26 on: May 21, 2009, 01:45:41 PM » |
|
Kako i ja uvijek imam za iskomentirati nešto o nečemu..ovako:
Prvo bih pozdravila Vekicu..Ima pravo na svoje mišljenje, svoj osobni stav o svemu. I to je to..Dok ne poznajemo osobu, ne bi ni trebali uzimati njen stav kao nešto generalno. Ako se ne varam, mišljenje ovisi o karakteru.
Zato bih vam ja iznijela svoje mišljenje. Ne poznajete ni mene..Ali zašto ne razvodniti Vekicino??
Prijatelj i ja smo jučer bili u Anubisu. Oboje po svoju prvu tetovažu. Informacije s interneta skinute, blago poznavanje materije postoji ali.. Kako sam ja tip koji sa manjkom znanja o nečemu, voli dobiti informaciju "face to face", bila sam više nego zadovoljna svim odgovorima na pitanja koja nisam ni znala postaviti. Naime, nije loše znati da ako mi stopalo natekne kao peraja, ne trebam zvati liječnicu opće prakse ili specijalistu da mi prikrati muke, već da je to normalna reakcija tetoviranja na ristu i mogućeg otjecanja nogu od sjedenja, hodanja.. Također, nije bilo nimalo loše za čuti, jer mi je prijatelj više nego aktivni nogometaš, da bi tetovaža potkoljenice i utakmica tjedan dana kasnije napravila puno više štete nego koristi. A vidiš, to nismo našli na internetu. A mogli su nas lijepo pitati jesmo li informirani? Mi nadobudni reći kako svašta znamo. Uzeti nam lovu i mahnuti za do viđenja, zar ne?
Uz to, mi smo došli s idejom što bi tetovirali. S ekipom iz Anubisa, ideju smo pretvorili u "sliku". I rekli: to je to!
Znaš Žvaki, od "viška glava zaista ne boli"...naprotiv!
No, to je moja glava!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zub
Guest
|
 |
« Reply #27 on: June 10, 2009, 05:08:04 PM » |
|
LJUDI SVAKA ČAST...SVE POHVALE PREJEBENO MI JE ISPALA TETOVAŽA,NAJBOLJI STE!! ŠOKRE LEGENDO!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Romi.
Newbie

|
 |
« Reply #28 on: July 02, 2009, 02:51:36 AM » |
|
Evo da se i ja javim i pohvalim jos jednom Anubis, ali ovaj put za napravljenu tetovazu  Slika je ispala s-a-v-r-s-e-n-o! Mada sad jedva hodam i jaucem  ali prezadovoljna sam  Sve pohvale, ne samo za vrhunski rad i profesionalnost, vec i za super drustvo, smijeh, domacu atmosferu i sve ostale sto ide uz ekipu iz Anubisa  Lijep pozdrav i vidimo se na pregledu tetovaze!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deni
Newbie

|
 |
« Reply #29 on: September 26, 2009, 12:02:39 AM » |
|
vekice.. kad vec imaš kritike.. ne bi bilo loše da si napisala i zašto.. samo ponavljaš da si razočarana, da oni nisu profesionalni.. ali nigdje ti nisi navela nešto da to potkrijepiš.. čime si ti to nezadovoljna.. eto ja imam pohvalu.. neki dan sam bila na svojoj prvoj tetovaži..prijatelj i ja.. kod kikija.. i prezadovoljni smo.. super atmosfera.. zezancija.. baš opušteno "uz kavicu".. ekipa je super.. ako se ikad odlučimo za još nešto.. idemo definitivno opet kod njih.. sve nam je lijepo objašnjeno, i profesionalno odrađeno.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|