|
anita
|
 |
« Reply #75 on: November 14, 2009, 12:04:30 PM » |
|
ako ne prodje nakon nekog vremena ili ako se pogorša odi kod doktora ili u najbliži piercing studio
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opalescence
|
 |
« Reply #76 on: February 21, 2010, 11:41:02 PM » |
|
Dakle..
imam pierce nekih 3mj cca..
i nikad nikakvih problema.. normalno zaraslo.. sve sam održavala po pravilima.. salon je vrhunski i sve čisto ko kod dr. i sl..
i sad.. zadnjih par dana me malo bolilo s gornje strane one na koju ide hrana al sam to pripisala tom što možda prejako to stisnem dok spavam.. pa će proć.. i to više ne boli..
i večeras skužim da mi je prije pirsa dakle početak jezika kao nešto tvrdo..
unutar jezika.. nije nateknuće.. nego nešto ko neki čepić ajmo reć.. loptica..
uglavnom.. ima li ko ideju/iskustvo što bi to moglo bit??? i imam li razloga za zabrinutost? da idem doktorsitu il da pričekam koji dan?!?!
čitala sam da može neko divlje meso narast.. al to nije ovo.. jer je iznutra..
palo mi je na pamet neka cista možda?! imala sam neku malu malu na nosu al na vanjskom dijelu (ko prišt al ovo je veće..) i to je samo otišlo..
neznam sad.. zbunjena sam i strah me! hvala
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anabell lee
|
 |
« Reply #77 on: February 24, 2010, 11:19:45 AM » |
|
hy.. ja bi si htijela izbušit jezik...al mal me trta jel boli to jako, i koliko traje bušenje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anita
|
 |
« Reply #78 on: February 24, 2010, 04:08:48 PM » |
|
Dakle..
imam pierce nekih 3mj cca..
i nikad nikakvih problema.. normalno zaraslo.. sve sam održavala po pravilima.. salon je vrhunski i sve čisto ko kod dr. i sl..
i sad.. zadnjih par dana me malo bolilo s gornje strane one na koju ide hrana al sam to pripisala tom što možda prejako to stisnem dok spavam.. pa će proć.. i to više ne boli..
i večeras skužim da mi je prije pirsa dakle početak jezika kao nešto tvrdo..
unutar jezika.. nije nateknuće.. nego nešto ko neki čepić ajmo reć.. loptica..
uglavnom.. ima li ko ideju/iskustvo što bi to moglo bit??? i imam li razloga za zabrinutost? da idem doktorsitu il da pričekam koji dan?!?!
čitala sam da može neko divlje meso narast.. al to nije ovo.. jer je iznutra..
palo mi je na pamet neka cista možda?! imala sam neku malu malu na nosu al na vanjskom dijelu (ko prišt al ovo je veće..) i to je samo otišlo..
neznam sad.. zbunjena sam i strah me! hvala
ne mogu ti ništa reći dok ne vidim o čemu se radi. Ako si u mogućnosti navrati do salona na pregled
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anita
|
 |
« Reply #79 on: February 24, 2010, 04:10:11 PM » |
|
hy.. ja bi si htijela izbušit jezik...al mal me trta jel boli to jako, i koliko traje bušenje?
Bušenje traje par sekundi, a što se tiče boli nije ništa strašno, ali se može desiti da te nakon bušenja 1-2 tjedna bude boljelo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opalescence
|
 |
« Reply #80 on: February 26, 2010, 10:11:52 PM » |
|
ne mogu ti ništa reći dok ne vidim o čemu se radi. Ako si u mogućnosti navrati do salona na pregled
ajoj ja sam u zd  to je problem:( a ovdje ima samo neka žena kojoj ja ne vjerujem jer sam vidila što radi kad mi je sestričnu pirsala... i ne želim da me dira.. bila sam kod dr. moje.. i dala mi je klavocine. kaže da je najvjerovatnije nekakva infekcija tj da mi se nekakva gnojna ta kvrgica napravila.. ako ne prođe do kraj terapije rekla me slat kod specijalista  ( nadam se da to neće bit potrebno 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anabell lee
|
 |
« Reply #81 on: March 01, 2010, 06:28:59 PM » |
|
hello  ja bi si htjela pirsat jezik... imam 18, al starci hhh nebi baš bilo oduševljeni da vide pirs xD pa me zanima jel se to može skrit, il se baš jako kuži heh,,, thxić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opalescence
|
 |
« Reply #82 on: March 10, 2010, 12:00:56 AM » |
|
hello  ja bi si htjela pirsat jezik... imam 18, al starci hhh nebi baš bilo oduševljeni da vide pirs xD pa me zanima jel se to može skrit, il se baš jako kuži heh,,, thxić meni moji doma nisu skužili.. ni nitko van kuće kome nisam rekla ja ili netko.. tako da može se sakrit  i pripazi kod koga se ideš piercat.. i nemoj kopat po tom puno 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anabell lee
|
 |
« Reply #83 on: March 11, 2010, 11:17:16 AM » |
|
hvala  )))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anabell lee
|
 |
« Reply #85 on: March 16, 2010, 01:53:33 PM » |
|
:DD naručila sam se i svee... sad imam problem,,, neznam di se točno nalazi anubis hh XD može mi neko pojasnit.. nisam iz os pa XD ccc... xD hvalaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opalescence
|
 |
« Reply #86 on: March 25, 2010, 04:23:54 PM » |
|
e jbg nisam ni ja iz os  probaj pitat na forumu nekom drugom... ako ne nađeš 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anabell lee
|
 |
« Reply #87 on: March 26, 2010, 11:34:17 AM » |
|
našla, probušila sve pet,  )))) <3 hvala svima jeej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opalescence
|
 |
« Reply #88 on: March 31, 2010, 09:17:16 PM » |
|
našla, probušila sve pet,  )))) <3 hvala svima jeej wii nema na čemu od mene bar  jesu starci skužili?!? jel sve pereš propisno?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|