FaiNt
Newbie

|
 |
« on: May 14, 2006, 01:30:31 PM » |
|
Kako vi nabavljate nakit za piercing?,., jel sigurno kupovati ga preko neta?,., thx,.-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anita
|
 |
« Reply #1 on: May 14, 2006, 05:04:59 PM » |
|
Možeš kupovati preko neta, ali moraš biti sigurna od kojeg je materijala nakit, da li je sterilan. Zatim moraš znati dužinu i debljinu koja ti treba. Nikako ne kupovati nakit od sumnjivog materijala ili koji je već korišten. Ja ti to nikako ne bih preporučila
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FaiNt
Newbie

|
 |
« Reply #2 on: May 14, 2006, 11:02:55 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anita
|
 |
« Reply #3 on: May 16, 2006, 10:30:42 AM » |
|
Ja ti nikako ne mogu preporučiti da kupiš nakit koji nisam isprobala i provjerila. Ne znam koliko ti se to jeftino čini ali platit ćeš duplo više nego inače. Vjerovatno ćeš morati uplatiti preko banke na njihov račun, a prijenos novca u inozemstvo ti je nekih 100,00 kn, zatim poštarina i kada to sve zajedno zbrojiš platit ćeš više.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FaiNt
Newbie

|
 |
« Reply #4 on: May 16, 2006, 09:40:18 PM » |
|
a prijenos novca u inozemstvo ti je nekih 100,00 kn
 ,. damn,. ne znah to,., thx na savjetu,. e i btw,. što se tiče jezika,., čini mi se da prolazi ono,., ali mislim da mi se rupica s te gornje strane jezika malo proširila,. ali nije ništa strašno,. tak da je ok,.  ,. pozz,.-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marta
Newbie

|
 |
« Reply #5 on: June 08, 2006, 08:47:07 PM » |
|
Pirsala sam nos kod vas i sve je o.k., samo me zanima jel imate možda one sitne, sjajne rinčice za nos što se jedva vide? Kolika im je cijena? A ako nemate, gdje to mogu naći, a da nije neka đinđa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anita
|
 |
« Reply #6 on: June 08, 2006, 11:43:14 PM » |
|
imamo sitnih za nos sa kamenčićima u boji i bez kamenčića (samo mala sitna kuglica.). Cijena je 50,00 kn.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anita
|
 |
« Reply #8 on: August 12, 2006, 05:55:52 PM » |
|
Nakit možeš mjenjati i nakon mjesec dana, samo je bitno da ti to napravi piercer, da se ti ne povrijediš. Isto tako vrlo je važno da ne stavljaš nakit koji ima dodatak da visi jer je veća mogućnost da zapinješ s njim i tako si produžuješ vrijeme zacjeljivanja piercinga. I moraš paziti na još jednu stvar a to je da nikako ne kupuješ nakit u zlatarnama, srebrnarnicama, raznim shoping centrima ili štandovima jer nisu sterilni, a i ne zna se od kojeg su materijala, pa ti može samo zakomplicirati stvari. Kod nas možeš kupiti nakit po cijeni od 120,00 - 200,00 kn. Pozdrav!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vempair
Newbie

|
 |
« Reply #9 on: October 05, 2006, 04:20:35 PM » |
|
možete li mi reći da li boli bušenje usne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anita
|
 |
« Reply #10 on: October 06, 2006, 12:59:24 PM » |
|
Bol je individualna stvar, i svatko ima drugačiji prag boli. No, bušenja traje jako kratko, tako da i ako te bude možda zaboljelo to će trajati 2-3 sec.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ellen_16
Newbie

|
 |
« Reply #11 on: October 09, 2006, 03:40:48 PM » |
|
ja sam probušila jezik prije nekih 2 i po mjeseca i htjela bih staviti kraću šipku a i htjela bih probušiti pupak ali neznam kako će moja koža ili tijelo reagirati na piercing pa neznam da li da bušim, a i treba 9mj. da zaraste a to mi se čini predugo... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anita
|
 |
« Reply #12 on: October 09, 2006, 09:42:44 PM » |
|
Kako će ti tijelo reagirati na piercing ne možeš znati dok ne napraviš. Ono što se može dogoditi je da ti tijelo ne prihvaća piercing i počne ga odbacivati. To ćeš vidjeti tako što se probušeno područje smanjuje i nakit postane vidljiv ispod kože. Ožiljak ti može ostati ako ne skineš pierc na vrijeme nego ostaviš da ti tijelo potpuno odbaci. No to se ne dešava često. Piercing na pupku najduže zacjeljuje ali ako to stvarno želiš neće ti biti toliki problem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jelena
Newbie

|
 |
« Reply #13 on: January 18, 2007, 11:34:41 PM » |
|
Bila sam kod vas u salonu prije nekih mjesec dana...htjela sam pirsat nos, ali tek ste bili naručili onaj sitni, sjajni nakit...pa me zanima da li je možda stigao?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
žvaki
|